Cali

Calixte Vallvè Ripoll

Treballo amb nens i famílies. Co-director d’Espai Món Palautordera

  • Diplomat en Magisteri d’educació infantil a la Universitat Ramón Llull 1998-2001
  • Màster en llenguatges infantils a l’escola d’expressió Carme Aymerich 2005
  • Format en teatre terapèutic al centre Gestual de barcelona 2007-2009
  • Format en teràpia corporal a Lo corporal amb Jabier Muro 2009-2012
  • Format en Teràpia Gestalt a l’escola-taller Aula Gestal de barcelona amb L’Albert Rams i Cristina Nadal 2014

Nascut a Barcelona, hi vaig viure fins als 30 anys. Moment on vaig decidir instal.lar-me al Montseny. Ara ja són 15 anys en aquest lloc que ja considero casa. La meva vida laboral ha estat en escoles públiques, on he après un ofici al llarg de més de
20 anys, que m’ha apropat a moltes relacions i vincles amb infants i famílies. Des dels inicis vaig viure la meva professió com un espai on conèixer els nens i nenes i adonar- me’n que el que més em motiva és l’aprofundiment en aquestes relacions com una manera de facilitar el creixement. La meva formació, sempre en l’àmbit terapèutic, m’ha apropat a una comprensió de l’ésser humà des dels seus inicis i naixement al seu desenvolupament com a persona. Ha estat així com he arribat a voler fer aquesta tasca d’acompanyament en els primers anys de vida en un marc terapèutic i d’ajuda.

CONTACTA CON NOSOTROS

Contacta con nosotros a través de un email a hola@espaimon.es o llama al 93 000 000